Deel dit artikel op social platform

15e editie Visbeurs van start gegaan

 

De 15e editie van de Visbeurs is vanmorgen van start gegaan. Het thema van dit jaar: ‘Tijd voor innovatie’.

De beurs vindt vandaag plaats van 10.00 tot 20.00 uur aan de Westdijk. Het is hét evenement voor iedereen die werkt in of levert aan de visdetailhandel en ambulante visverkoop.

Alle toonaangevende (toe)leveranciers in de viswereld presenteren er hun nieuwste producten, diensten en concepten aan visspecialisten die vanuit heel Nederland en een stukje België en Duitsland de beurs bezoeken. Voorgaande edities trok het eendaagse evenement ruim 5000 bezoekers.

Thema

Het thema ‘Tijd voor innovatie’ heeft als vertrekpunten efficiency en vernieuwing. De consument verandert, maar ook de werksituatie in bedrijven is aan verandering onderhevig. Visspecialisten kregen het in de coronaperiode drukker, het vinden van goed personeel werd juist lastiger. Op de beurs presenteren ruim 100 bedrijven en organisaties oplossingen die de visspecialist helpen om creatiever en efficiënter te werken.

Tijdens de opening werd Gijs Hopman benoemd tot erelid van SVV. Er werd ook een jubileumboek overhandigd door Ruud van Diermen aan Jacco Vonhof. Hij is voorzitter van MKB-Nederland.