Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Aftrap SGP-campagne in Spakenburg

De SGP Utrecht organiseert een gratis middagje uit voor het hele gezin in Bunschoten-Spakenburg als aftrap voor de campagne voor de verkiezingen in maart. Tijdens het evenement op zaterdag 4 februari zijn er onder andere rondleidingen in het museum en de visafslag.

Met de familiedag wil de SGP de campagne op een gezellige, maar ook educatieve manier beginnen. Door in te zetten op grotere activiteiten zoals familiedagen, hoopt de partij een groter en breder publiek aan te trekken. Het doel van de middag is dan ook om mensen op een informele manier te informeren over wat de SGP in Utrecht wil bereiken.

Tijdens de gratis middag is er voor iedereen wat te doen. Naast de rondleidingen in het museum en de visafslag is er ook een springkussen voor de kinderen aanwezig. De campagne wordt officieel afgetrapt in restaurant De Mandemaaker door verschillende SGP’ers. Er is ontvangst met koffie en wat lekkers en na afloop is er voor iedereen een visje. Ook maken de aanwezigen kans op het winnen van een bottertocht door een prijsvraag te beantwoorden.

Verschillende sprekers hopen in het restaurant te vertellen over de SGP in de provincie Utrecht. Namens de provinciale fractie is lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg aanwezig. Daarnaast hopen ook Peter Schalk (SGP-lijsttrekker Eerste Kamer), Bert van Vreeswijk (SGP-kandidaat Waterschap Vallei & Veluwe) en Jan-Bert Heinen (SGP-fractievoorzitter Bunschoten) te spreken.

Organisator Willemien Freeke kijkt uit naar de dag: ,,Ik hoop dat we die dag een mooie aftrap mogen hebben met veel SGP’ers, waarbij we kunnen tonen waar de SGP in de provincie voor staat!”

De middag vindt plaats op zaterdag 4 februari rond de haven van Bunschoten-Spakenburg en duurt van 13.00-17.00 uur.

Het programma is als volgt:

Ontvangst om 13.00 uur in restaurant de Mandemaaker.

Er zijn twee bezoekrondes met rondleidingen (museum en visafslag): van 13.15-14.15 en van 15.30-16.30 uur. Tussen 14.30 en 15.30 uur vindt de officiële aftrap van de campagne plaats in de Mandemaaker. De afsluiting met een hapje en een drankje is van 16.30-17.00 uur eveneens in de Mandemaaker.

Opgeven voor de dag kan via: https://utrecht.sgp.nl/aftrapcampagne.