Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Astrid van de Geest stopt met Intertoys

 

Begin juni gaat Astrid van de Geest, eigenaresse van Intertoys Spakenburg, stoppen met haar winkel aan de Spuistraat. Een ruime tijd van wikken en wegen ging eraan vooraf, en vorige zomer werd de beslissing voor haarzelf definitief.

,,Al snel ben ik in overleg met Intertoys Holland gegaan. We hebben gezamenlijk gekeken naar een andere plek in het dorp. Een grotere winkel met alle vernieuwingen die daarbij horen vergt een behoorlijke investering die ik niet meer wilde doen. Op het hoofdkantoor werd anders besloten: zij richten zich op dit moment op de grotere winkel en op verduurzaming van de huidige bestaande winkels van Intertoys. Dat wil niet zeggen dat er in de huidige winkel geen goed rendement te behalen zou zijn. Voor een nieuwe eigenaar ligt hier een geweldig fundament om op voort te bouwen. Bij voorkeur iemand die lokaal bekend is, affiniteit heeft met speelgoed en bereid is om er veel persoonlijke energie in te stoppen.”

Die ondernemer of onderneemster is tot nu toe nog niet gevonden, al staat de winkel nog te koop. Mocht er geen koper gevonden worden, dan sluiten de deuren.