Deel dit artikel op social platform

Autospektakel op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag is het werkelijk smullen geblazen voor de ware autoliefhebber. CT Automotive houdt dan van 12.00 tot 17.00 uur open dag voor iedereen die in speciale auto’s is geïnteresseerd.

Special cars hebben speciale aandacht van Bart Koelewijn, eigenaar van CT Automotive. Velen zijn verenigd in een club en ontmoeten elkaar met grote regelmaat om de laatste nieuwtjes aan hun auto’s aan elkaar te showen. CT Automotive staat in nauw contact met deze clubs en verwacht dat velen op Hemelvaartsdag met hun bijzondere auto’s naar Bunschoten zullen afreizen.

Op Hemelvaartsdag zijn de Edisonweg en de omliggende straten dus een verzamelplaats van gewone, buitengewone en excentrieke voertuigen. Daarnaast zullen diverse bedrijven waarmee CT Automotive samenwerkt ook aanwezig zijn. Zo kunnen bezoekers uitleg krijgen over bijvoorbeeld onderhoud, service, advies over banden en op sportvelgengebied of sportiever geluid. Maar ook over hoe meer pk’s uit de motor te krijgen, of juist brandstof te besparen.

Natuurlijk is het gehele CT Automotive team aanwezig om alles te vertellen over de vele mogelijkheden van special made RVS-uitlaatsystemen en sportvelgen. Verder zullen demo-auto’s aanwezig zijn van verschillende merken, zoals Audi, Aston Martin, Lamborghini en Porsche. ,,Dus kom eens kijken bij CT Automotive. Wij zien u graag in ons geheel vernieuwde pand aan de Edisonweg.”