Deel dit artikel op social platform

Avond voor naasten van verslaafden

 

In 2022 organiseert Waypoint in samenwerking met Jellinek Preventie en De Boei een reeks avonden voor naasten van verslaafden. Spreker is een preventiemedewerker van Jellinek. De laatste avond van dit jaar vindt plaats op dinsdag 1 november. Waypoint is ook aanwezig.

Verslavingsproblemen in je directe omgeving kunnen aangrijpend zijn omdat het jou óók kan raken. Je voelt bijvoorbeeld bezorgdheid, verdriet of schaamte. Daarnaast kan ook onbegrip, boosheid en machteloosheid voor veel spanningen zorgen. Jellinek biedt ondersteuning aan naasten van mensen met een verslavingsprobleem in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Tijdens de bijeenkomst op 1 november wordt ingegaan op wat jij als naaste kan doen om met deze lastige situatie om te gaan. Wat doe je allemaal al? Wat helpt wel en wat helpt niet? Hoe bewaak je je eigen kwaliteit van leven? Je krijgt praktische tips en leert het effect van jouw acties op de ander beter inschatten.

Je bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. De avond is van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur en vindt plaats bij De Boei Bunschoten, Bikkersweg 30.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht bij Diane Hop op het telefoonnummer 033 – 299 29 22 of via: diane@deboeibunschoten.nl.