Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Bakken met Bel maakt gratis weekplanner

 

Annabel Hagelen is moeder van Haylee en eigenaresse van het Instagramaccount Bakken met Bel. Hierop deelt ze eigenbedachte recepten voor baby’s vanaf vier maanden.

De laatste tijd moest Annabel veel denken aan gezinnen die het niet al te breed hebben en zo in paniek zijn met de prijsstijgingen van alles. ,,Ik kan en mag hier pompoenhapjes maken. Maar er zijn zo ontzettend veel mensen op de wereld die dit zich niet kunnen veroorloven. Of mensen die geen huis meer hebben vanwege oorlog, raket aanvallen, etc. Vrouwen in Iran die altijd op hun hoede moeten zijn omdat ze niet in vrijheid mogen leven, gestraft worden op een verschrikkelijke manier als ze zich niet aan de regels houden”, schrijft ze op haar Instagram.

Uitdaging

Ze wilde graag iets voor mensen beteken die het financieel moeilijk hebben. Daarom kwam ze afgelopen week met een gratis weekplanner voor een gezin van vier. ,,Het is een weekplanner met ontbijt, lunch, lunchbox idee en diner voor € 60,-”, laat Annabel weten. ,,Het was een uitdaging, maar ik wilde zo graag wat doen. Hopelijk helpt het mensen net wat beter rond te komen.”

De post in kwestie met de weekplanner bevat een weekmenu, boodschappenlijst, recepten van makkelijk en snelle recepten en een advies lijst voor baby’s om mee te eten. Deze is hier te bekijken.