Deel dit artikel op social platform

Bed & breakfast Aan de Zuyderzee beloond met vier tulpen

 

B&B aan de Zuyderzee in Spakenburg is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen.

Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts.

B&B aan de Zuyderzee, Het Kanon 9, ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: ‘Gastvrouw Gretha ter Haar heet je van harte welkom in haar nieuwe, mooie, met moderne materialen ingerichte B&B. Ze heeft de accommodatie een heel leuk Spakenburgs tintje gegeven met behulp van behang, kussens, toiletrolhouders en nog veel meer details. Het ontbijt is heerlijk geserveerd met Spakenburgs hart. Kortom, alles wat je nodig hebt is hier te vinden.’

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen.

Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

‘Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service’, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.