Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Bert Konterman spreekt in Adventkerk over topsport en geloof

In en om de Adventkerk is zondag 11 februari een gezellige dag met diverse workshops met als dagthema ‘Leun op mij’. Na de dienst van 9.30 uur en de koffie starten de diverse workshops waarin de commissie erin is geslaagd om onder andere Bert Konterman naar Spakenburg te halen.

Bert Konterman zal als oud-profvoetballer van FC Zwolle, SC Cambuur, Willem II, Feyenoord, Rangers FC en Vitesse en oud-Oranje international met de aanwezigen willen delen hoe hij zijn geloof vorm heeft gegeven tijdens zijn actieve loopbaan als voetballer.

,,Ook in Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk weten we vaak maar al te goed wat dit met je kan doen en waar je mee kan worstelen in de combinatie sporten en geloven. Ook Epke Zonderland, oud-topturner en Anna van der Breggen, oud-wielrenster en beiden Olympisch kampioen, vonden in hun geloof ‘topsport’ en in hun topsport het ‘geloof’.

Bert Konterman zal zijn ervaringen en misschien ook wel ‘aanvaringen’ graag met ons willen bespreken, ook zal er gelegenheid zijn om hier vragen over te stellen.

U, jij bent van harte uitgenodigd zondag in de Adventkerk, de deuren staan open. De start is uiterlijk om 11.45 uur (inloop vanaf 11.15 uur koffie, thee met wat lekkers).”

Voor de jeugd van 10-16 jaar is er ook nog een FIFA-Playstationtoernooi. Daarvoor moeten ze zich wel opgeven. Dit kan door een mail te sturen naar gemeentedag@gkbs.nl.

Sing-in

Na deze en alle andere workshops en kinderactiviteiten zal als afsluiting op de gemeentedag om 16.45 uur in de Adventkerk een sing-in dienst zijn met het gospelkoor G- Roots (bekend van Nederland zingt). Dit koor speelt ‘topsport’ op muzikaal niveau met twald zangers/zangeressen en een driekoppige band. Allemaal ervan overtuigd dat je ook zingend kunt geloven, zullen zij deze dag afsluiten. U, jij bent ook hiervoor van harte uitgenodigd. De sing-in start om 16.45 uur en de inloop is vanaf 16.30 uur.