Deel dit artikel op social platform

Brancheorganisatie CVAH Koninklijk onderscheiden

Op de 101ste Algemene leden Vergadering van de Centrale Vereniging Ambulante Handel (CVAH), is bekend gemaakt dat de Koning de CVAH wil onderscheiden met een Koninklijke titel.

Uit handen van de Commissaris van de Koning, Leen Verbeek, heeft CVAH-voorzitter Louise Wesselius op 30 mei 2022 dit predicaat in ontvangst mogen nemen. Ook de Burgemeester van Zeewolde Gerrit Jan Gorter was hierbij aanwezig.

Meer dan 100 jaar

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel is al meer dan 100 jaar het kenniscentrum van de ambulante handel. De CVAH voert gesprekken namens de ambulante ondernemers met gemeenten en instanties. Met inzet en ondernemersgeest brengen zij kwalitatief hoogwaardige producten op de markt. De CVAH speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de 900 warenmarkten die Nederland iedere week telt.

Trots

,,De CVAH is trots op het verkrijgen van het Koninklijke predicaat!”, aldus Louise Wesselius. ,,Het is een moment om te beseffen dat de warenmarkt van Nederland een zeer grote rol speelt binnen de algehele detailhandel. Samen met alle marktondernemers maken wij de markt en met de Koninklijke Centrale Vereniging Ambulante Handel hebben we een goedwerkende belangenvereniging in Nederland.”

Nieuw logo

Met dank aan de Koninklijke erkenning zal de CVAH vanaf nu ‘Koninklijke Centrale Vereniging Ambulante Handel’ heten. Het bijbehorende logo is tijdens de ALV in Harderwijk onthuld in een marktkraam.