Terug
Deel dit artikel op social platform

Buitenschilderdag in Eemdijk

 

Op vrijdag 9 juni vanaf 10.30 tot 16.30 uur organiseert het CULTUURPlatform gemeente Bunschotende jaarlijkse Buitenschilderdag. Dit jaar bij het pontje van Eemdijk.

Nieuw dit jaar is de combinatie met een kunst- en curiosa &vintagemarkt. In een aantal kramen zijn leuke, verassende spullen te koop. Kom lekker snuffelen en kom kijken naar hoe een twintigtal kunstenaars geïnspireerd wordt door de prachtige Eemdijkse omgeving. De dag biedt gelegenheid om met meerdere kunstenaars tegelijk ‘en plein air’ creatief te zijn op locatie.

Afgelopen jaren was de Buitenschilderdag rondom de museumhaven van Spakenburg, bij de Stadsweide en de karakteristieke molen De Hoop van Bunschoten en rondom de nieuwe haven van Spakenburg. In de loop van de jaren is er heel divers en mooi werken gemaakt.

Daarbij is het altijd een heel gezellige en inspirerende dag met kunstenaars onder elkaar. U als publiek maakt het natuurlijk extra leuk. Altijd mooi om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt en dit jaar de gelegenheid om het gezellige marktje te bezoeken. U bent van harte welkom om te kijken en te kopen.

Tijdens de KUNSTroute 2023 op 15 en 16 september worden de in Eemdijk gemaakte kunstwerken geëxposeerd.