Deel dit artikel op social platform

Eerste exemplaar Heel Holland Bakt boek voor Juliaan de Graaf

Wim van de Geest heeft het eerste exemplaar van ‘Heel Holland Bakt voor jou’ uitgereikt aan de Spakenburgse deelnemer Juliaan de Graaf.

Juliaan de Graaf kwam erg ver in de bakwedstrijd, maar helaas moest hij in de kwartfinales de tent verlaten. Heel Spakenburg kon van hem genieten op tv en nu zitten alle afleveringen erop. ,,Nu komen er ineens allemaal mensen naar mij toe, omdat ik op tv te zien was”, zegt de thuisbakker. Eigenlijk heeft Juliaan het avontuur twee keer mogen beleven. ,,Eén keer in de tent en één keer op de bank”, glimlacht hij. En de reacties van dorpsgenoten waren allemaal positief. ,,Ik heb alleen maar leuke berichten gekregen. Ik word ook vaak in de supermarkt aangesproken. Vroeger deed ik twintig minuten over boodschappen doen en nu anderhalf uur”, lacht Juliaan. ,,Je krijgt veel aanspraak en aandacht en dat is heel leuk! Het is eigenlijk alleen maar genieten.”

En nu is er voor alle thuisbakkers een gloednieuw seizoensboek van Heel Holland Bakt uitgekomen. Hierin staan alle technische opdrachten van Robèrt, een kijkje achter de schermen en makkelijke bakrecepten om zelf thuis te maken. Het boek is verkrijgbaar bij Bruna Spakenburg en kan niet missen bij échte fans!

In de krant van vrijdag 13 mei staat een uitgebreid interview met Juliaan. In het interview geeft Juliaan een kijkje achter de schermen en deelt hij een paar geheimen uit de tent. Het interview is ook te lezen in de app voor abonnees.