Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Fietser aangereden door automobilist

 

Op De Kronkels vond donderdagochtend omstreeks 7.50 uur een ongeval plaats. Een automobilist, die uit het Sint Nicolaashoofd kwam, raakte een fietser. De fietser raakte gewond en voorbijgangers verleenden eerste hulp.

Een ambulance werd opgeroepen opgeroepen voor het slachtoffer, dat vervolgens door de ambulancedienst werd onderzocht. De fietser is naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval zorgde gedurende enige tijd voor verkeershinder op het fietspad en voor automobilisten die vanaf het Sint Nicolaashoofd richting De Kronkels wilden.

De precieze toedracht van het ongeval is onbekend, maar er was sprake van een laagstaande zon in de richting van de auto.

Zowel de fiets als de auto liepen relatief beperkte schade op. De fiets werd tijdelijk bij een nabijgelegen tankstation gestald om diefstal van de elektrische fiets te voorkomen. Medewerkers van het tankstation boden hiervoor een geschikte plaats aan.

De politie hielp bij de afhandeling van het incident. De bestuurder van de auto moest een blaastest ondergaan, maar bleek niet onder invloed te zijn.