Deel dit artikel op social platform

Geslaagd uitje pensionado’s Heinen & Hopman

Het tweede en inmiddels jaarlijkse uitje van de pensionado’s van Heinen & Hopman vond donderdag 19 mei plaats. Een groep van dertien oud-werknemers verzamelde met Cees Hopman op sportpark de Westmaat, waarna zij hun reis gezamenlijk voortzetten richting Alblasserdam.

In Alblasserdam werden zij welkom geheten bij superjachtbouwer Oceanco. Daar gaf technisch directeur Arie van Andel een presentatie over de meest recente ontwikkelingen bij de scheepswerf. De zeer goede relatie die Oceanco heeft met Heinen & Hopman werd door hem niet onder stoelen of banken geschoven. Ook kregen de gepensioneerden een rondleiding aan boord van een 127 meter lang zeiljacht, dat bijna wordt opgeleverd. De heren waren onder de indruk van de afwerking.

Na een lunch in Alblasserdam werd er op een tender gevaren door de Rotterdamse haven waarna de groep weer richting Spakenburg keerde om bij SV Spakenburg onder het genot van een heerlijk buffet te kunnen nababbelen. De penionado’s zijn Heinen & Hopman zeer dankbaar voor deze mogelijkheid om eens per jaar gezamenlijk een dagje weg te gaan. De datum voor de 2023-editie wordt binnenkort geprikt.