Deel dit artikel op social platform

Geslaagde eerste ochtend Ouderwetse Gezelligheid

 

Op 8 november ging de activiteit ‘Ouderwetse Gezelligheid van start. Leerlingen van De Ark gingen de strijd aan met senioren uit Bunschoten. Het was een geslaagde ochtend waar jong en oud samengebracht werden tijdens een leuk potje dammen.

Lijkt het u leuk om ook mee te doen? De eerst volgende keer is op dinsdag 13 december. Vanaf 10.15 uur bent u welkom voor een bakje koffie of thee, ook is er ruimte voor een partijtje dammen. Vanaf 11.00 uur sluit er weer een schoolklas van De Ark aan en wordt er gedamd tussen de senioren en de kinderen. Om 12.00 uur gaat de schoolklas weer naar huis en is er een lunch voor de senioren. Voor deze lunch wordt een eigen bijdrage gevraagd van vijf euro. Dit bedrag kan contant worden afgerekend.

Dammen is een leuk bordspel voor jong en oud en de spelregels zijn ook voor beginners niet moeilijk. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met dammen om mee te kunnen doen. Iedereen van vijftig jaar en ouder is van harte welkom om te komen.

Ouderwetse Gezelligheid vindt plaats iedere tweede dinsdag van de maand in Denksportcentrum En Passant, Bikkersweg 90 in Bunschoten. Wel graag van tevoren aanmelden. Dit kan bij De Boei door te bellen naar 033 – 299 29 22 of te mailen naar Joost Bakker via joost@deboeibunschoten.nl. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 9 december 16.00 uur.