Search
4°C
Deel dit artikel op social platform

Gratis kaartje voor kersttrein

Tijdens de Wintermarkt, die morgen georganiseerd wordt in het centrum van 15.00 tot 21.00 uur, rijdt er een échte kersttrein rond. Je hebt alleen met een ticket toegang tot de kersttrein en morgen is de laatste dag om deze te bemachtigen.

Klanten van de deelnemende winkels krijgen een gratis kaartje (op = op). De deelnemende winkels zijn: Bakkerij Klaas Hartog, Delicatessenhuis, LUV, Cho&co, Buute Bolletje, Bruna van de Geest, Heek Schoenen, IJssalon de Spatel, Duijst sportcentrum, De Zuurstok, Etos van Twillert, De Dwerg, Kinderboetiek Kanjers, Lofthus Interior, La Pam, Menq, Juweliershuys Jansen, De Vries Slaapcomfort, Chance Kinderkleding, Chicka Chic en Rogeab. Je kunt dus alleen nog morgen een exclusieve treinticket scoren. Een ticket is geldig voor één volwassene of kind voor één rit. Stap je tussendoor uit en wil je later weer opstappen? Dan heb je nog een ticket nodig.

Start- en eindpunt

Het start- en eindpunt is halte Zeilmakersplein. De overige opstaphaltes zijn: op de Zuidwenk (tegenover Meyn Graphic Design), Molenstraat (tegenover May Brits Kunstatelier) en de Gebrandysingel (tegenover Zorg- en Wooncentrum De Haven). Bemachtig je ticket morgen nog, want alleen op die manier kun je met de kersttrein mee: op = op! Alleen als er lege plaatsen zijn, wordt er een uitzondering gemaakt en kunnen mensen mee voor € 1,-.