Deel dit artikel op social platform

Hein Bos doet zijn verhaal

Woensdag 2 maart is de eerste informatie avond van Spakenburg United in Ontmoetingscentrum de Bron (Molenstraat 23).

Marloes ter Haar

Dorpsgenoot Hein Bos doet zijn verhaal waarom hij ‘gekapt’ is met de drugs en welke impact het overlijden van zijn broer op 31 oktober 2021 op hem heeft gehad. Als één van de initiatiefnemers van Spakenburg United verwelkomt Hein iedereen waarbij dit onderwerp gevoelig ligt. Inloop vanaf 19.30 uur, we starten 19.45 uur. Ook zal er een korte uitleg worden gegeven van het nieuwe initiatief.

,,We hebben veel mensen met passie nodig die ons willen meehelpen. Ben jezelf ook verslaafd geweest en wil je je ervaringen inzetten voor mensen die nog verslaafd zijn? Meld je dan snel aan! Maar ook als je niet verslaafd geweest bent, maar wel passie hebt voor deze strijd, meld je dan ook aan.”

Als je geholpen wilt worden, neem dat contact op met Fred Nijenhuis, via info@spakenburgunited.nl of frednijenhuis@waypoint-bunschoten.nl of telefonisch via 06-36465695. Wil je als vrijwilliger meestrijden met SPAKENBURG UNITED? App dan naar Hein Bos om toegevoegd te worden aan de vrijwilligers WhatsApp groep (06-23922414).

‘SAMEN STAAN WE STERK! SPAKENBURG UNITED! STA JIJ OOK OP?’