Deel dit artikel op social platform

Herinrichting kruispunt van start gegaan

Het kruispunt Bikkersweg-Prinses Irenestraat-Rengersweg wordt opnieuw ingericht en gisteren zijn deze werkzaamheden van start gegaan.

Wethouder Peter van Asselt en Johan Middelkamp, directeur Sallandse Wegenbouw, brachten direct een bezoekje aan de plek waar op dit moment gewerkt wordt.

De volgende werkzaamheden en omleidingen gaan plaatsvinden:

• Op maandag 21 februari wordt gestart met het herstraten van de Kolkweg en Oosterstraat. Deze werkzaamheden worden naar verwachting op 4 maart afgerond. Gedurende deze werkzaamheden zijn delen van de Oosterstraat, Kolkkamp en Kolkweg afgesloten. De Kolkweg en omgeving zijn niet bereikbaar via de Rengersweg. Verkeer wordt omgeleid via Kostverloren.

• Op maandag 28 februari wordt gestart met de werkzaamheden om onder meer de Oosterstraat op de Bikkersweg aan te sluiten. Deze werkzaamheden worden naar verwachting op vrijdag 8 april afgerond. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Bikkersweg tussen de rotonde Oostsingel en de rotonde Dorpsstraat/Molenstraat afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Westsingel en/of Zuidwenk. De Bikkersweg blijft begaanbaar voor fietsverkeer.

¿• Op donderdag 3 maart wordt gestart met het herstraten van de Rengersweg. Deze werkzaamheden worden naar verwachting op woensdag 9 maart afgerond. Gedurende deze werkzaamheden is een gedeelte van de Rengersweg aan de zijde van de Bikkersweg afgesloten. Doorgaand fietsverkeer wordt omgeleid via de Oosterstraat.