Deel dit artikel op social platform

Het is weer tijd voor het ondernemerscompliment!

 

Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Dat laat de gemeente Bunschoten nooit zomaar voorbijgaan. Ook dit jaar is er weer het ondernemerscompliment.

Iedereen kan een ondernemer opgeven, die in het zonnetje gezet moet worden! ,,Bunschoten is een sterk ondernemende gemeente, waar we ontzettend trots op zijn. Ondernemers zijn onmisbaar voor onze samenleving. Ze zorgen namelijk voor banen, investeringen, welvaart en een bloeiende (lokale) economie. Met het ondernemerscompliment willen wij bedrijven op de Dag van de Ondernemer een blijk van waardering bezorgen in de vorm van een attentie”, laat de gemeente weten.

Welke onderneming verdient volgens jou een attentie? Laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht op de Facebook- of Instagrampagina van de gemeente Bunschoten of vul het formulier hier in.

Dit kan tot en met 15 november. Op vrijdag 18 november worden de attenties uitgedeeld en/of bezorgd.

Voorwaarden

Geef aan om welke onderneming het gaat en waarom jij vindt dat dit bedrijf een ondernemerscompliment verdient. Ondernemers die in 2020 en 2021 zijn genomineerd en het ondernemerscompliment hebben ontvangen, kunnen dit jaar niet opnieuw genomineerd worden.