Deel dit artikel op social platform

IJsselmeervogels verbindt zich aan Stichting Opkikker

 

Begin dit jaar ontstond er een leuk contact tussen Stichting Opkikker en de sponsorcommissie van IJsselmeervogels. Het bleek het begin van een mooie, nieuwe samenwerking.

,,De club IJsselmeervogels was namelijk zeer enthousiast over Stichting Opkikker en waar wij als stichting voor staan. Daarom willen zij graag iets voor ons betekenen. Zo komen wij binnenkort tijdens een voetbalwedstrijd collecteren, krijgen we de mogelijkheid communicatiemiddelen van de club te gebruiken en zet IJsselmeervogels zich in voor het binnenhalen van giften voor onze stichting” aldus Lotte Drieman van Stichting Opkikker.

De afgelopen jaren heeft Stichting Opkikker bijna twintig gezinnen uit Spakenburg en omgeving een Opkikkerdag mogen geven en bijna al deze gezinnen zijn nu ambassadeur van Stichting Opkikker. Deze Opkikkerdagen vinden altijd plaats op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Daarnaast organiseert de stichting in augustus eenmalig een speciale Opkikkerdag op het bekende ‘eiland’ nabij Bunschoten. Met boten worden die dag vanuit Spakenburg de Opkikkergezinnen opgehaald om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Arno Zomer spreekt namens IJsselmeervogels uit: ,,Als voetbalclub heb je zeer grote maatschappelijke betrokkenheid, Stichting Opkikker houdt zich bezig met zaken die echt belangrijk zijn, vandaar dat we hier graag ons steentje aan bijdragen en deze samenwerking zijn aangegaan.”