Deel dit artikel op social platform

Ilse genomineerd voor stagiair van het jaar

De Spakenburgse Ilse Hop is genomineerd voor ‘Stagiair van het jaar 2022’. Ilse loopt stage op de marketingcommunicatie afdeling bij Roularta Media, een uitgever in tijdschriften en gevestigd in Baarn.

Het stagebedrijf gaf Ilse op en ze wist er helemaal niets vanaf! Totdat ze ineens een bericht kreeg, dat ze bij de top-5 van beste stagiaires van 2022 zat. Een complete verrassing.

Dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau. Zij willen ervoor zorgen dat stagiairs en stagebedrijven in het zonnetje worden gezet. ,,Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Naast de werkzaamheden voeren ze onderzoeken uit waar bedrijven zelf vaak niet aan te komen, ze voegen vernieuwende kennis toe aan het huidige bedrijfsleven.” StudentenBureau richtte in 2014 de Dag van de Stagiair op. De Dag van de Stagiair vindt plaats op 25 mei 2022.

Tijdens deze dag wordt ook de Stagiair van het jaar bekend gemaakt. En Ilse is dus, samen met nog vier anderen, genomineerd en maakt kans op de titel.

Lees in de krant van aankomende vrijdag een interview met Ilse. Over haar stageplek en toekomstplannen! Neem nu een premium abonnement in de app!