Deel dit artikel op social platform

Interkerkelijke gebedsavond voor Oekraïne

,,Al een week lang worden we overspoeld door de oorlogsbeelden uit Oekraïne. Dit laat ons als organisatie niet koud. Onze organisatie staat bekend als een organisatie die oog heeft voor de medemens en Gods liefde en licht wil uitdelen”’, laat stichting De Genadebron weten.

Marloes ter Haar

,,De beelden van de vluchtende mensen raken ons. Het doet pijn om machteloos toe te kijken. Daarom willen wij op zondagavond 6 maart bij elkaar komen om met een muur van gebed om de bevolking van Oekraïne heen te gaan staan. Wij hopen dat, ook al lijkt het misschien een klein gebaar, het hun de kracht en de moed geeft om vol te houden en de hoop niet op te geven. Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom, ongeacht van welke kerkstroming of nationaliteit je ook bent. Naast bidden is er ook de mogelijkheid om een kaarsje te branden. Ben je niet kerkelijk maar wil je er wel zijn om Oekraïne te steunen ook dan ben je meer dan welkom.”

De gebedsavond wordt gehouden in Ontmoetingscentrum De Bron, Molenstraat 23. De start is om 20.00 uur inloop vanaf 19.45 uur.