Search
2°C
Deel dit artikel op social platform

Jamavonden in Café De Kraplap

Ben je een muziekliefhebber? Dan hebben we goed nieuws! Het CULTUURplatform en Café De Kraplap organiseren deze herfst en winter jammuziekavonden. Op iedere eerste woensdag van de maand vanaf 20.00 uur opent Café De Kraplap zijn deuren voor de jam-muziekavonden. Een platform voor muzikanten en muziekliefhebbers om samen te komen en te genieten van liveoptredens en spontane jamsessies. Op 6 december is de eerstvolgende keer. Welkom!

Wat kun je verwachten?

– Live-optreden van een lokale band: de avond begint met een energiek optreden van getalenteerde lokale muzikanten. Geniet van de sfeer.

– Jammen met gelijkgestemden na het eerste optreden krijgen muziekkanten de kans om het podium te betreden en deel te nemen aan een open jamsessie. Of je nu een gitarist, bassist, zanger, drummer of een ander muzikaal talent bent, iedereen is

welkom om mee te doen! Dit is jouw moment om te improviseren en te spelen!

– Afsluitend optreden van de lokale band we sluiten de avond af met nog een geweldig optreden van de lokale band.

Kortom, altijd al willen experimenteren met muziek, nieuwe mensen ontmoeten en je passie voor muziek delen? Kom dan zeker langs, onze JAM-muziekavonden bieden de perfecte gelegenheid om dit te doen. Deelnemen of meer weten? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in de jam-muziekavonden bij Café De Kraplap! Stuur een bericht naar secretariaat@cultuurplatformbunschoten.nl of kom gewoon langs. Via onze socials blijf je op de hoogte van de actuele speeldatums en wie er wanneer gaat optreden. Laten we samen muzikale magie creëren en ons dorp laten swingen! We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Café De Kraplap. Tot dan.