Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Jannita Koelewijn in Blikopeners

Wat is gezondheid eigenlijk? Vaak blijven we steken op gezond eten en meer bewegen. Uiteraard zijn dat belangrijke factoren, maar gezondheid is meer dat dan.

Jannita Koelewijn (ESTA Health) vertelt over een holistische kijk op gezondheid tijdens Blikopeners op 23 april om 10.00 uur in de Bibliotheek Bunschoten. Dat wil zeggen dat zij kijkt naar alle factoren die gezondheid beïnvloeden. Bewustwording en aandacht zijn hierin sleutelwoorden. Toegang is gratis en inclusief koffie of thee met wat lekkers, gesponsord door Rotary Bunschoten-Spakenburg. Wel graag aanmelden via www.bibliotheekeemland.nl/zijn

Mensen worden of blijven vaak ziek doordat zij onbewust zijn van de fysieke en mentale processen die gezondheid beïnvloeden. Factoren als voeding, beweging, ademhaling en zonlicht kunnen onze gezondheid beïnvloeden. Maar ook omstandigheden als werk, relaties, financiën en vrijetijdsbesteding beïnvloeden ons fysieke welzijn. Veel mensen hebben teveel stress in het leven en menigeen worstelt met het vinden van een goede balans. In veel gevallen leven mensen onnodig met langdurige pijn- en/ of stressklachten en is de energie ver te zoeken. ,,Maar het kan echt anders! Door bewustwording kunnen we gezonder en vitaler worden.”

Jannita Koelewijn is fysiotherapeut, Lichaamsgericht Therapeut en NLP coach bij ESTA Health. Haar praktijk voor pijnvrij-trajecten, lichaamsgerichte therapieën en coaching in Bunschoten. ‘Zijn, wie je bent’ is het motto van ESTA Health. Je mag zijn of worden wie je oorspronkelijk bedoeld bent te zijn.