Deel dit artikel op social platform

Jasmijn maakt mensen blij door koffers op te sporen

 

Jasmijn Blokhuis-van Dijk kwam woensdagnacht thuis van vakantie met haar man Jeoffrey. Toen de twee de aankomsthal van Schiphol binnenkwamen, zagen zij daar een enorme opeenstapeling van koffers liggen, die niet met iemand mee naar huis waren gegaan.

,,Op LinkedIn zag ik een berichtje voorbijkomen, dat als je de locatie van je koffer weet, het makkelijker is om hem terug te krijgen”, vertelt Jasmijn. ,,Al wachtend op onze eigen koffer begonnen we wat koffers na te gaan, op zoek naar de eigenaren en we pikten er een aantal tussenuit met een 06-nummer!”

‘Voor ons een kleine moeite’

Diezelfde middag nog ontvangt Jasmijn diverse blije berichtjes, omdat eigenaren dankzij de verzonden foto’s van Jasmijn en Jeoffrey eindelijk na weken wachten, telefoontjes en mails gemakkelijk hun koffer op konden halen. ,,Dit kon, omdat ze direct konden laten zien waar de koffers stonden in de enorme chaos”, vult Jasmijn aan. ,,Dit was voor ons een kleine moeite en wij hebben een aantal mensen erg blij gemaakt. Immers wil je zelf ook graag je koffer mee naar huis nemen.”

Ze geeft de tip mee aan haar Facebookvolgers: ,,Mensen, mocht je in de aankomsthal zijn, pik er een aantal koffers uit. Het voelt immers erg goed om je medemens blij te maken!”