Deel dit artikel op social platform

Juliaan ligt eruit in kwartfinale Heel Holland Bakt

Zes afleveringen lang hield Juliaan de Graaf (32) het vol tijdens het veelbekeken televisieprogramma: Heel Holland Bakt.

Heel Spakenburg kon meegenieten hoe dorpsgenoot Juliaan de mooiste baksels creëerde en iedere keer weer een ronde verder kwam. Helaas is het avontuur voor Juliaan toch geëindigd tijdens de kwartfinale.

Het thema van de aflevering was ‘toetje’ en Juliaan maakte tijdens de aflevering onder andere een desserttaartje met bonbons in de vorm van een koffiekopje. Het spektakelstuk was een toren van eclairs van maar liefst 40 centimeter. Juliaan deed dit in de vorm van een grote molen. Zijn ‘toetje’ was iets te zwaar volgens Janny en helaas waren zijn prestaties nét niet voldoende om door te kunnen naar de halve finale.

,,Helaas stopt hier voor mij het avontuur van Heel Holland Bakt. Maar wat heb ik genoten! Ik kan terugkijken op een geweldige tijd met een heleboel nieuwe vrienden! Dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, en we blijven thuis gewoon lekker bakken!”, schrijft Juliaan op social media.