Deel dit artikel op social platform

Kersttrein en gratis erwtensoep tijdens Wintermarkt

 

Op 1 december is er een Wintermarkt in het centrum van Spakenburg. Tijdens de Wintermarkt kan er uitgebreid geshopt worden en is er eten, gezelligheid en cultuur. Sfeervolle kraampjes, dampende chocolademelk, glühwein, oliebollen en erwtensoep. Met vuurkorven rondom de Museumhaven hangt er sowieso een gezellig sfeertje in het dorp!

KUNST kerststal & lichtjestour TOUR

Tijdens de Wintermarkt is er voor het eerst in de gemeente Bunschoten een KUNSTkerststal&lichtjesTOUR. Een initiatief van hetCULTUURplatform samen met de organisatie van de Wintermarkt.Kinderen en ouders kunnen zo een tour maken langs alle mooie lichtjes, sfeervolle etalages, tuinen ramen en kerststallen. Winkeliers en inwoners kunnen nog meedoen door hun tuin, etalage of raam te versieren. Geef je hier op! De jury zal op donderdag 1 december alle deelnemers bezoeken en bezichtigen. Het mooiste huis, etalage, tuin of kerststal wint een prijs.

Kersttrein

Er rijdt een kersttreintje door de gemeente Bunschoten, langs de KUNST kerststal & lichtjes TOUR. Tickets voor de kersttrein (voor kinderen) zijn gratis verkrijgbaar bij de winkeliers in het centrum van Spakenburg. De Spakenburgse ondernemers sponsoren deze kaartjes voor de kids.

Lampion

Kinderen mogen op 1 december tussen 16:00 – 19:00 uur een gratis lampion ophalen op Zuidwenk 48.

Gratis erwtensoep, glühwein of warme choco

De zaterdagmarkt-ondernemers sponsoren voor alle bezoekers een gratis kopje erwtensoep, glühwein of warme chocolademelk. Je ontvangt een tegoedbon bij één van de zaterdagmarkt-ondernemers.