Deel dit artikel op social platform

Kringloopshoppen in Baarn, Nijkerk en Bunschoten

 

Populairder dan ooit is het kringloopshoppen. Een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, geld besparen, unieke spullen op de kop tikken maakt dat de kringloop en vintage helemaal van nu is. Zaterdag 1 oktober is het Nationale Kringloopdag. Ook valt 1 oktober in de Week tegen Eenzaamheid. Een geweldige combinatie om een Vintage Tour te organiseren in regio Baarn-Bunschoten-Nijkerk.

Wat is er leuker dan samen shoppen, gezellig een dagje rond te struinen bij meerdere kringloopcentra in de omgeving en bij te kletsen? Omkijken naar elkaar en aandacht hebben voor een ander is altijd belangrijk. In de Week tegen Eenzaamheid en op de Nationale Kringloopdag is het extra fijn om gezellig samen een Vintage Tour te maken.

Nodig iemand uit die je lang niet hebt gesproken, een buurvrouw met wie je al wilde afspreken maar waar het steeds niet van komt, naar je moeder, vader, tante, oom, neefje, nichtje, een collega die lang niet hebt gezien, nodig ze uit om mee te gaan naar deze leuke Vintage Tour. Ga samen langs alle drie de Kringloopcentra om lekker te struinen, achter de schermen te kijken, draai mee aan het rad van fortuin voor mooie kortingen, ga op de foto in de leuke vintage fotohoek. Kortom maak er een gezellige dag van!

De krringloopcentra van Baarn, Bunschoten en Nijkerk doen mee. Er zijn leuke activiteiten te doen zoals een kijkje achter de schermen, etalage fotoshoot, gezellige brocantemarkt, euro kinderboekenmarkt, en een rad van fortuin waar voor mooie kortingen gedraaid kan worden.