Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Lange wachtrij bij SV Spakenburg voor kaartverkoop bekerwedstrijd

Er kwamen gisteravond veel leden van SV Spakenburg kaartjes kopen voor de halve finale van de KNVB-beker tegen PSV.

Door de drukte ontstond er een lange rij tot aan de kantine. Vanwege de drukte was het moeilijk om een parkeerplaats te vinden op het sportpark. Veel automobilisten parkeerden daarom buiten de vakken, maar dit veroorzaakte geen problemen. De kantine was open en mensen konden er blijven hangen. Er waren ook aanwezigen van een FIFA-toernooi, dus het was gezellig druk.

De volgende verkoopavond voor leden zal plaatsvinden op maandag 20 maart van 19:00 tot 20:30 uur. Met een ledenpas kun je twee kaartjes kopen. De pas zal worden geregistreerd bij de aankoop en je kunt daarom geen extra kaartjes kopen voor de halve finale op dezelfde pas. Alle kaartjes zijn voor staanplaatsen. Tribunekaarthouders kunnen op vertoon van hun ledenpas op hun vaste plek gaan zitten, maar ze moeten wel een toegangsbewijs voor het sportpark kopen op een van de verkoopmomenten. De kosten voor een kaartje zijn €20.

Voor wedstrijden in de KNVB-beker gelden andere regels dan bij competitiewedstrijden. De ledenpas geeft daarom geen toegang tot de bekerwedstrijd. Om toegang te krijgen, moet er een kaartje worden gekocht. Kaartjes kunnen niet online worden gekocht. Er is ruimte voor ongeveer 6000 supporters.

De driehoek (gemeente, politie en het Openbaar Ministerie) heeft toestemming gegeven om 300 uitsupporters te verwelkomen. De uitsupporters moeten echter verplicht met een buscombinatie naar Spakenburg reizen.