Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Led-strip op gevel voestalpine Bunschoten

De zo kenmerkende letters, die ooit het dak van voestalpine Automotive Components Bunschoten (toen nog Polynorm) sierden, zijn teruggekeerd in een eigentijds jasje, in de vorm van een strakke en energiezuinige led-strip. Met dank aan Saled, leverancier in hoogwaardige led-verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit.

,,Onze fabriek heeft een sterke binding met de regio”, vertelt Bert Koelewijn, projectleider van het verduurzamingsproject CO2UNTDOWN to ZERO, op de LinkedIn-pagina van het bedrijf. ,,Van ver zag je al de neonletters van onze fabriek en wist dat je bijna thuis was. Onze nieuwe gevelverlichting roept het gevoel van thuiskomen weer op. En het laat zien dat wij onze groene ambities hoog op de agenda hebben staan.”

In samenwerking met Saled zijn inmiddels maar liefst 8.500 armaturen vervangen door energiezuinige ledverlichting. Bert: ,,Een belangrijke stap in onze reis naar een duurzamere toekomst. Bedankt Saled voor het extra highlight als afsluiting van deze mooie samenwerking.”