Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Lezing Rutger Hopman en Jaco Zwaan voor Spakenburg United

Rutger Hopman en Jaco Zwaan geven op donderdag 7 december een lezing voor Spakenburg United. De beide Spakenburgers waren jarenlang verslaafd aan verdovende middelen, kickten af in een afkickkliniek en vonden de weg terug omhoog.

Rutger Hopman klokte op het hoogtepunt van zijn verslaving dagelijks een liter Sonnema Berenburg, Jaco Zwaan snoof dagelijks tien gram cocaïne. De grootverbruikers kickten af en volgen nog altijd het twaalfstappenprogramma, bezoeken trouw meetings en praten daar met lotgenoten.

Rutger en Jaco zijn nu twee jaar clean en sober. De Spakenburgers vertellen over hun oude wilde leven en de lange weg terug. Benieuwd naar hun levensverhaal? De lezing vindt plaats op donderdag 7 december om 19.30 uur in Ontmoetingscentrum De Bron aan de Molenstraat 23. Inloop vanaf 19.00 uur.

Het levensverhaal van Rutger Hopman is ook te lezen in de Bunschoter van vrijdag 1 december. Spakenburg United is een initiatief van een groep Spakenburgse mannen die misbruik van alcohol, medicijnen en andere verdovende middelen aan de kaak wil stellen en verslavingsproblematiek bespreekbaar wil maken.