Deel dit artikel op social platform

LHBTI+ evenement op De Eemlandhoeve

 

Vandaag vindt de allereerste AndersOm dag plaats op de Eemlandhoeve. Iedereen is van harte uitgenodigd.

,,Ben jij LHBTI+ persoon, of ben je familie, vriend, kennis, sportmaatje, klasgenoot, of ben je predikant, leerkracht, ouderling, sportleraar, docent, politicus, zorgmedewerker en wil je meer weten over het onderwerp LHBTI+? Dan is deze dag echt iets voor jou!”, geeft de organisatie aan.

Het wordt een gezellige boel op het terrein van de Eemlandhoeve. Er zijn kraampjes, er is eten en drinken, er zijn workshops, een heuse experience, buitenspel, muziek, creativiteit, toneel; teveel om op te noemen. Er is van alles te beleven en te leren en er is gelegenheid voor ontmoeten, netwerken, maar ook voor plezier en gezelligheid. ,,Iedereen is welkom!”

Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur. Martin den Heijer geeft een lezing. Hij is hoogleraar Endocrinologie aan het Amsterdam UMC. Ook komt de toneelgroep Eduscenes, gaat wethouder Van Asselt het gesprek aan en is er een heuse LGBTQuiz met leuke prijzen. Ook kun je je creativiteit kwijt bij de workshop van Dirk-Geert en Alice. En dat is nog maar een tipje van de sluier: Genoeg te doen dus de gehele dag!

Klink hier voor het gehele programma.