Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Online ouderwijsavond over Driftbuien

De Boei organiseert op dinsdag 20 juni om 19.30 uur voor alle ouders van jonge kinderen tot 6 jaar een online ouderwijsavond over driftbuien. Deze avond wordt inhoudelijk verzorgd door Esther Mantel van De Lingt.

Soms lijkt het wel alsof je kind uit het niets kan ontploffen. Ineens gaat het liggen, stampvoeten of schreeuwen. Je kind heeft een driftbui. De heftigheid van een driftbui maakt dat je soms met je mond vol tanden staat. Een driftbui laat zich niet plannen en kan daardoor op de meest gekke momenten voorkomen. Je staat net in een supermarkt of je bent op een verjaardag. Het ombuigen van een driftbui kan dan flink ingewikkeld zijn.

Waar komen driftbuien vandaan? Hoe kun je het beste reageren en hoe geef je ruimte aan de emotie maar bied je tegelijkertijd ook duidelijkheid en grenzen? Daar gaan we het over hebben op deze ouderwijsavond. Je krijgt praktische tips en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. De ouderwijsavond vindt plaats op dinsdag 20 juni en zal starten om 19.30 uur.

Je kunt je opgeven bij De Boei door te bellen naar 033 – 299 29 22 of te mailen naar Sarah-lee Poort s.poort@deboeibunschoten.nl

Bij aanmelding krijg je een uitnodiging met Teams-link om in te loggen en deel te nemen aan deze avond. Heb jij nog meer ideeën of vragen voor toekomstige ouderwijsavonden, dan horen wij dit ook graag!