Search
6°C
Deel dit artikel op social platform

Petra Madelon brengt debuutroman uit

 

Petra Madelon de Graaf (29) brengt morgen samen met De Arbeiderspers haar debuutroman uit genaamd Deere. In het boek deelt Petra haar verhaal over het misbruik wat haar op vijftienjarige leeftijd is overkomen in haar geboortedorp. Deze gebeurtenis krijgt tien jaar later een bijzondere wending.

Petra is van origine Spakenburgs, maar woont nu alweer een tijdje buiten het dorp. Ze is docente filosofie op hogeschool Rotterdam.

,,Een verhaal als dit is er nog niet, dus ik voelde mij ook geroepen het boek te schrijven. Toen ik er zelf mee bezig ging, jaren na het misbruik, had ik veel vragen en behoefte aan informatie om met de situatie om te gaan. Ik kon hier alleen niets over vinden. Daarom vond ik dat ik het moest doen”, geeft Petra aan. Het hele interview met Petra is te lezen in de krant van aankomende vrijdag. Ook te downloaden in de app! Nog geen abonnee? Lees de Bunschoter nu 6(!) weken gratis. Klik hier.

Het boek van Petra is vanaf morgen in alle boekhandels te verkrijgen (ook online!). Het is een vlot vertelde, meeslepende debuutroman, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en geschreven vanuit verschillende perspectieven.