Search
14°C
Deel dit artikel op social platform

Praiseband All in One naar Noorderkerk

Op zondag 9 juni komt Praiseband All in One opnieuw naar Spakenburg.

Na het succes van het paasconcert ‘Wie is die man’ is er opnieuw een samenwerking ontstaan tussen de Noorderkerk en de Praiseband. Voorjaar 2023 kwam de band in een volle bezetting naar de Noorderkerk en bracht een prachtig programma. Naast een band waren er strijkers, blazers en een achtergrondkoor. Het was een indrukwekkende avond waarin God groot werd gemaakt.

Dit jaar heeft de band een programma samengesteld rond het thema aanbidding. Er is veel ruimte voor overdenking en aanbidding. Met een mix van Opwekkingsliederen en traditionele gezangen (zoals Vul dit huis met uw glorie, Witter dan sneeuw, Jezus Overwinnaar en Ere zij aan God de Vader) wil de band een herkenbaar programma aanbieden. Deze keer met 20 tot 25 muzikanten en technici.

De band, die in Ameide is opgericht, is inmiddels een begrip geworden en speelt door het hele land concerten en tijdens (trouw)diensten. Ze staan bekend om hun bijzondere arrangementen van bekende nummers. Voor christelijke muzikanten in de Alblasserwaard zijn ze een broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast weten ze ook een brug te slaan van het podium naar het publiek om zo hun boodschap over te kunnen brengen.

Samen met de andere kerken uit ons dorp heeft de Noorderkerk de afgelopen 1,5 jaar gewerkt aan het project Kerk2030. ,,Op zondag 9 juni willen we dit project afronden met deze aanbiddingsdienst. Wat is er mooier om een intensieve periode af te sluiten met waar het uiteindelijk om gaat: Hem lofprijzen die onze lofprijzing en aanbidding verdient? Ook alle leden van andere kerken en daarbuiten zijn uitgenodigd voor dit concert. Om de prijs hoef je het niet te laten: de toegang is gratis.”

De aanvangstijd is om 15.00 uur in de Noorderkerk, Kerkstraat 20.