Search
15°C
Deel dit artikel op social platform

PRE-KONINGSDAG Rugbyfeest groter dan ooit

 

Het rugbytoernooi wordt woensdag 26 april voor de 31ste keer georganiseerd door Rugby Club Spakenburg. In de loop der jaren is dit festijn uitgegroeid tot het gezelligste en grootste dorpsfeest van Spakenburg en omstreken.

Vanaf 18.00 uur begint op het veld van Rugbyclub Spakenburg op sportpark De Vinken het rugbytoernooi. De buurt- en vriendenteams, ongeveer tien teams, gaan het tegen elkaar opnemen in de strijd om de eeuwige roem en de wisselbokaal. Dit jaar is er ook een demonstratie van het damesteam. De dames willen aan zoveel mogelijk mensen laten zien wat ze kunnen!

Rond 21.30 uur wordt de prijsuitreiking verwacht, waarna het feest zal losbarsten. Want net zo gezellig als het toernooi zelf is als vanouds de ‘derde helft’. De feesttent wordt groter dan ooit. Hier gaat vanaf 20.30 uur helemaal los als Team Hatseflats aan de draaitafel gaat staan. Dit duo gaat er de hele avond een feest van maken. Daarnaast zijn er de volgende optredens: Femke Hengeveld, gebroeders Ko en Wolter Kroes. Stuk voor stuk artiesten die de tent op z’n kop gaan zetten.

Buiten de feesttent bij de buitenbar worden de lekkerste broodjes hamburgers, warm vlees en pulled chicken van Mr. Fillet bereid. Kortom…..het belooft weer een fantastisch feest te worden.

Enkele aandachtspunten

Voor toegangscontrole is legitimatie verplicht. Tot 20.30 uur is de toegang gratis, daarna bedraagt de toegang € 10,-. De entree is open tot 00.30 uur.

Alcoholverkoop vanaf 18 jaar.

Ook dit jaar is er een garderobe aanwezig. Deze is gratis. In verband met de brandveiligheid mogen er geen jassen in de tentpalen worden opgehangen. Losse jassen worden uit de tent weggehaald. Deze kunnen tegen betaling van € 5,- de volgende dag tussen 08.00-12.00 uur worden opgehaald.

Kom in verband met beperkte parkeergelegenheid zoveel mogelijk op de fiets. Er is een afgezet gedeelte op het parkeerterrein speciaal voor de fietsen gereserveerd.