Deel dit artikel op social platform

Reis door de hele provincie Utrecht

 

Deze zomer trakteert Syntus Utrecht jou op de Zin In Zomer Deals. Bezoek jij het museum, zoek je verkoeling bij het water of ga je toch naar dat ene terrasje in de stad? Syntus Utrecht brengt jou graag naar de allerleukste bestemmingen in de hele regio.

Er zijn deals voor elk type reiziger, jong én oud. De actie loopt van 9 juli tot en met 28 augustus.

Met de dagkaart van € 6,- kun je de hele dag reizen met de bus. Kinderen reizen voor slechts € 1,- de hele dag met je mee. Ook is er voor de jongste reizigers van Syntus Utrecht het Kids Zomervakantieticket. Voor € 6,- reist je kind de hele zomervakantie in alle bussen van Syntus Utrecht én ontvangt hij of zij een strandlaken. Reizigers met grootse plannen kunnen gebruik maken van het Zomer Vrij Dal-abonnement Amersfoort. Hiermee reis je voor € 15,- een maand onbeperkt in Amersfoort. Kijk voor alle voorwaarden op www.syntusutrecht.nl/zomerdeals.

Sharon Bolhuis (marketeer bij Syntus Utrecht): ,,De zomer is dé tijd om op pad te gaan en lekker buiten te zijn, met of zonder kids. Thuis blijven hebben we de afgelopen twee jaar al genoeg gedaan. Nieuwe zomerkleding shoppen, gezellig borrelen met vrienden of met de kinderen naar het strand: het kan allemaal weer! Met de Zin In Zomer Deals verlagen we de drempel om met het OV op pad te gaan. Wij brengen je. Relaxed én voordelig. Daarnaast hebben we nog een leuk extraatje voor reizigers. Om het zomergevoel te versterken delen promotieteams deze zomer op verschillende locaties gratis strandlakens uit.”