Deel dit artikel op social platform

Repair Café bestaat vijf jaar

 

Het Repair Café Bunschoten viert op donderdagmiddag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur haar 5-jarig bestaan. Ter gelegenheid van het jubileum is van 15.00 tot 17.00 uur de poppendokter aanwezig. Kinderen zijn die middag welkom om hun speelgoed of poppen te laten repareren.

Ook voor andere reparaties ben je welkom. Je kunt ze komen brengen tussen 13.00 en 14.00 uur. Voor elke bezoeker is er donderdag koffie of thee met taart.

Enthousiaste en deskundige vrijwilligers gaan zoveel mogelijk samen met jou aan de slag om kleine mankementen aan spullen te verhelpen.

Zeker in deze dure tijden is het raadzaam om eerst langs het Repair Café te gaan om te kijken of ze nog gerepareerd kunnen worden. Repareren bespaart niet alleen geld, maar het is ook goed voor het milieu.

Trots

De vrijwilligers van het Repair Café hebben de afgelopen jaren gemiddeld 62% van de aangeboden spullen kunnen repareren. Dat is zeker iets om trots op te zijn!

Heb je nog spullen die misschien gemaakt kunnen worden? Kom dan op 3 november naar het Repair Café op de Dieselweg 29 (locatie De Genadebank). Het maakt niet uit wat je meebrengt. Of het nu meubeltjes, kledingstukken, elektrische apparaten, speelgoed of fietsen zijn. De toegang tot het Repair Café is gratis.