Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Repair Café op zoek naar kapotte spullen

Wat doe je met kapotte spullen? Vaak gooien we ze weg, terwijl deze na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. In deze dure tijden is het handig om eerst te kijken of de kapotte spullen nog te repareren zijn voordat je eventueel nieuwe moet gaan kopen. Weggooien is ‘zonde’, repareren is beter!

Al vele jaren draait het Repair Café Bunschoten maandelijks zeer succesvol. Door dit succes en het groeiende aantal bezoekers is besloten om vanaf november twee keer per maand open te zijn, namelijk iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand.

Op donderdagmiddag 16 november van 13.00 tot 16.00 uur opent het Repair Café weer haar deuren.

Vanaf 13.00 tot 14.30 uur kunnen de kapotte spullen ingebracht worden. Deskundige vrijwilligers nemen dan de tijd om samen met jou het apparaat na te kijken en eventueel te repareren. Alles onder het genot van een kop koffie of thee met koek.

Het Repair Café bevindt zich op de Dieselweg 29.

Het maakt niet uit wat je inbrengt of het nu meubeltjes, kledingstukken, elektrische apparaten, speelgoed of fietsen zijn. De reparaties bij het Repair Café zijn gratis. Wel staat er een pot om als dank iets te doneren voor onder andere een ander Repair Café in een ontwikkelingsland.