Deel dit artikel op social platform

Repair Café weer geopend

Wat doe je met kapotte spullen? Vaak gooien we ze weg, terwijl deze na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Zeker in deze dure tijden is het raadzaam om eerst langs het Repair Café te gaan om te kijken of ze nog opnieuw gemaakt of gerepareerd kunnen worden. Weggooien is ‘zonde’, repareren is beter!

Op donderdagmiddag 1 december van 13.00 – 16.00 uur is het Repair Café weer geopend. Heb je nog spullen die gerepareerd kunnen worden, kom dan naar het Repair Café op de Dieselweg 29 in Bunschoten (locatie De Genadebank).

Enthousiaste en deskundige vrijwilligers gaan zoveel mogelijk samen met jou aan de slag om kleine mankementen aan spullen te verhelpen. Repareren bespaart niet alleen geld, maar het is ook goed voor het milieu.

Het maakt niet uit wat je meebrengt of het nu meubeltjes, kledingstukken, elektrische apparaten, speelgoed of fietsen zijn. De toegang van het Repair Café is gratis en er staat altijd een kopje koffie of thee met koek voor je klaar. Graag tussen 13.00 – 14.00 uur de reparaties brengen zodat de vrijwilligers voldoende tijd hebben om het na te kijken en te repareren.