Deel dit artikel op social platform

ROVA organiseert gft-winactie

 

Scheid jij afval goed? Dan maak jekans op mooie prijzen met de winactie van ROVA. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een speciaal label aan je gft-container hangen op de dag dat je container wordt geleegd.

Je kunt eenvoudig en snel een speciaal container-label aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas.. Je ontvangt een brief van ROVA met daarin het label. Noteer jouw gegevens op het label en hang het aan de gft-container.

Waardebon

Let op dat je de gft-container met label in de periode van 14 tot en met 25 november aan de straat zet en dat de container alleen goed gescheiden gft bevat. In deze periode controleert ROVA willekeurig 10 containers met een label. Wordt jouw container met goed gescheiden gft er tussenuit gehaald? Dan win je een waardebon van € 100,- die je kan besteden bij de webshop ‘Verdraaid Goed Product’.

Deel jouw deelname

Vind jij goed scheiden van afval belangrijk? Wij ook! Laat zien dat je het goed scheiden van gft belangrijk vindt en deel een ludieke foto van de gft-container voorzien van container-label op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas

In de voorlichtingscampagne Recyclen met Klaas, zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Dit keer is gft aan de beurt. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kunt jij zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval wat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.