Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Scholiere licht gewond na aanrijding

Een meisje op de fiets werd vanmorgen op de Oostelijke Randweg/De Kampen aangereden door de bestuurder van een personenauto, waarin ook een jong kind zat.

De scholiere was flink geschrokken van de aanrijding en voor haar werd een ambulance opgeroepen. In de ambulance werd het slachtoffer gecontroleerd. De moeder van het slachtoffer was inmiddels ook aanwezig. Uiteindelijk bleek behandeling in het ziekenhuis verder niet nodig. De verdere afhandeling zal door de huisarts worden verzorgd. Het meisje werd door haar moeder meegenomen.

Om het kindje in de betrokken auto te troosten, gaven agenten een knuffelbeer.

De schade aan de auto bleef beperkt. Agenten hebben geholpen bij de afhandeling van het ongeval. Het ongeval leidde tot enige verkeershinder. De locatie van het ongeval is de enige doorgang om met de auto naar dit deel van de nieuwbouwwijk te komen, en omrijden is daardoor niet mogelijk.

Eerder heeft de ChristenUnie, mede namens de SGP, in de gemeenteraad een motie ingediend om een autoverbinding aan te leggen tussen eiland 3 en 4 van Rengerswetering. Hierdoor zouden automobilisten ook via een andere eiland de nieuwbouwwijk verlaten. De CAP, CDA en VVD waren tegen deze motie, waardoor deze niet werd aangenomen. Wethouder Beukers legde onder andere uit dat de gemeente al een fietsbrug had aangeschaft.