Search
2°C
Deel dit artikel op social platform

Show Elmar Hofstee tijdens jaarvergadering Oranjevereniging

De Christelijke Oranjevereniging Bunschoten-Spakenburg houdt op maandag 12 februari vanaf 19.30 uur haar jaarvergadering in partycentrum Twizst. Aansluitend aan de jaarvergadering verzorgt goochelaar Elmar Hofstee een speciale show.

Deze unieke avond belooft een betoverende combinatie van magic en comedy te worden. Bunschoten wordt omgetoverd tot een podium van magie, lachen en verrassingen tijdens de voorstelling Waarom niet?! Met zijn enorme enthousiasme en inlevingsvermogen brengt Hofstee een avond vol verrassingen en verwondering. De in Bunschoten geboren en getogen comedygoochelaar maakt zich klaar voor een mix van sketches, goochelacts en interactie.

Zijn roots verloochent hij niet en tijdens de voorstelling zal hij met liefde zijn jeugd in Bunschoten beschrijven. Uiteraard met veel humor zal hij het publiek een uniek inkijkje geven in hoe hij als goochelaar gevormd is ons mooie dorp.

,,Dus kom op 12 februari naar de jaarvergadering van de COV en geniet van een gezellige avond (alleen toegang voor leden COV Bunschoten-Spakenburg op vertoon geldige ledenpas)!”