Deel dit artikel op social platform

Sing-in op kerkplein bij Petrakerk

 

Net als bij de start van het kerkelijk seizoen, wordt er aanstaande zondag een sing-in georganiseerd op het kerkplein voor de Petrakerk. Dit was in september een groot succes en krijgt daarom nu een vervolg bij de symbolische afsluiting van dit seizoen.

Voorafgaand is er koffie met zelfgebakken lekkernijen, die verzorgd zijn door de ouderlingen en diakenen van de gemeente: Heel de Kerkenraad Bakt!

De Petrakerk is gezegend met veel muzikanten, waaronder de huisband Travel. Deze enthousiaste groep gemeenteleden verzorgt zeer regelmatig de muzikale begeleiding in de kerkdiensten, samen met vaste organist Stefan Heinen en blazer Eva Folkersma.

Heel af en toe speelt Travel in de buitenlucht bij speciale gelegenheden en ze doen niet liever. Zondag is het weer zover. Er is een prachtig programma samengesteld, met veel zingen en een korte overdenking door dominee Bas Buitendijk. Thema: ‘Hemelse Vaderdag’. Want inderdaad, 19 juni is het Vaderdag! De gemeenteleden worden dan ook opgeroepen hun vaders gezellig mee te nemen en te trakteren op een bijzonder muzikaal cadeautje.

Behalve eigen gemeenteleden zijn buurtgenoten van de Petrakerk of ‘toevallige passanten’ natuurlijk ook van harte welkom om mee te zingen. Vanaf 15.30 uur is er koffie met zelfgebakken lekkernijen door de kerkenraadsleden. Om 16:30 uur start de sing-in op het plein vooraan de Petrakerk.