Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Succesvolle bedrijvenavond op Oostwende College

Op het Oostwende College vond donderdagavond 19 mei de bedrijvenavond plaats. Dit was een succes.

,,Op deze avond hebben we met verschillende ondernemers/verenigingen uit het dorp gebrainstormd over de mogelijkheden die ze ons kunnen bieden omtrent samenwerking met onze school”, zegt Colinda Vedder. ,,De jeugd is immers de toekomst. We hopen natuurlijk dat veel van onze leerlingen later in het dorp ook weer aan de slag gaan bij deze bedrijven. Tijdens de bedrijvenavond hebben we ook de vernieuwde website van ons uitzend-/stagebureau gepresenteerd. Op deze website kunt u als bedrijf aangeven wat u voor ons kunt betekenen. Misschien vindt u het leuk als we bij u op bedrijfsbezoek komen, wilt u een leuke presentatie of workshop geven bij ons op school over uw werkzaamheden of heeft u een leuke stage te bieden aan een leerling.”

Mocht u deze avond gemist hebben, maar u bent wel nieuwsgierig geworden dan kunt u altijd contact opnemen met Colinda Vedder via het mailadres vedderc@oostwende.nl.

Ook kunt u een kijkje nemen op de website. Scan dan de QR-code met uw telefoon. Ga naar het kopje uitzend/stagebureau en dan naar bedrijven. Hier kunt u precies aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. ,,Wij hopen op een fijne samenwerking met bedrijven uit onze omgeving.”