Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Thuiswonende ouderen welkom tijdens maaltijd

Thuiswonende ouderen zijn woensdag 21 februari van harte welkom voor een heerlijke maaltijd in de recreatiezaal van De Haven. Deze avond vertelt maatschappelijk werker Hilde Roos over informele zorg. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 19 februari om 12.00 uur bij de receptie van De Haven (033-2476700).

Informele zorg is een belangrijk thema in de ouderenzorg. Dit is namelijk de zorg die gegeven wordt door de omgeving van de oudere, denk aan familie, vrienden of vrijwilligers. Omdat er in de toekomst steeds meer ouderen zijn en niet meer professionele zorgverleners, wordt de informele zorg steeds belangrijker. Hilde Roos zal de aanwezigen vertellen hoe dit in De Haven werkt en wat dit betekent voor de oudere en zijn of haar omgeving.

Uiensoep

De aanwezigen krijgen eerst een heerlijke uiensoep. Daarna wordt hachee en rode kool met appel geserveerd met aardappelpuree. Het nagerecht is vanillebavaroise met slagroom en chocoladesaus. Drinken bij het eten (twee glazen frisdrank of één alcoholische consumptie) is bij de prijs inbegrepen, evenals een kop koffie of thee na de maaltijd. Er is voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Op 21 februari is de recreatiezaal vanaf 17.00 uur open. Voorafgaand aan de maaltijd worden negen strippen afgestempeld van de strippenkaart. De strippenkaart is bij de receptie te koop in twee varianten: 36 strippen voor 53 euro en 15 strippen voor 22,50 euro.

Met deze strippenkaart kunnen bezoekers met korting eten in de Brasserie, maar ook activiteiten zoals de seniorenmaaltijd betalen. Van harte welkom, neem gerust iemand mee!