Terug
Deel dit artikel op social platform

Twee katten vermist

 

Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist

• Kat, Zora, poes, Europese korthaar of huiskat, wit met een rode streep boven het rechteroog, cypers bruin/zwart naast en boven het linkeroog, een rood/bruin vlekje rechts naast de neus, en links op de bovenlip, cypers bruin/zwart op de kop bij de aanzet van de oren, rood achter de oren, een rode vlek op de nek, op de rechterflank een rode vlek, op de linker flank een cypers bruin/zwarte vlek, enkele rode vlekken op de achterhand, de staart is bij de aanzet rood, dan een stukje cypers bruin/rood/zwart, en een rode punt. Laatste gezien op de Zanglijster.

• Kat, Gigi, poes, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met een klein beetje wit onder de neus, wit op de kin, kaaklijn, bef, borst, en op de buik- witte voetjes aan de voorpoten, witte sokjes aan de achterpoten, amberkleurige ogen. Laatste gezien op de Sint Nicolaasweg.

Gevonden

• Kat, poes, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met wit op de bles, snoet, hals, bef, borst, en buik- de voorpoten zijn wit met vanaf elleboog hoogte aan de zijkant cypers rood, witte achterpoten. Gevonden op de Bisschopsweg.

Voor meer informatie: Vera Bouwman, Amivedi Meldpunt Soest / Baarn, tel. 088 – 0064675, soest@amivedi.com.