Search
3°C
Deel dit artikel op social platform

Vanavond slagwerkconcert in de Samenklank

Vanavond kunnen de fans van slagwerkmuziek weer hun hart op. Om 20.00 uur gaan de deuren open voor een bijzonder slagwerkconcert, georganiseerd door de slagwerkgroep van Excelsior in samenwerking met het percussie-ensemble van CMH Hattem.

Wat het concert bijzonder maakt is dat beide slagwerkgroepen onder leiding staan van dirigent Rob van Plateringen, die zowel het concert als de voorbereiding daarop op zijn rekening heeft genomen.

Wat dit concert extra bijzonder maakt, is dat Hans van Haeften als solist op de piano een deel zal meespelen. Hans van Haeften is een veelzijdig musicus. Als prijswinnaar van diverse internationale orgelwedstrijden heeft hij zich gevestigd als één van de meest creatieve pianist en organist van Nederland.

De deuren van de Samenklank (Bikkersweg 86) zullen om 19.00 uur openen. Kaartjes voor dit slagwerkconcert zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Bezoekers kunnen terecht op de website van Chr. Muziekvereniging Excelsior (www.excelsiorbunschoten.nl) om hun tickets vooraf te reserveren of kunnen ze op de avond van het concert aan de deur aanschaffen.

De kosten van de kaartjes zijn € 10,00 voor kinderen tot 16 jaar en € 12,50 voor volwassenen.

Donateurs die hun donateurskaarten nog niet hebben ingezet krijgen kosteloze toegang op vertoon van hun donateurskaart.