Search
19°C
Deel dit artikel op social platform

Verkoop sintlekkernijen levert € 500,- op voor Sintvoorieder1

Leerlingen van basisschool De Grondtoon hebben succesvol sintlekkernijen, afkomstig van DeBakkerij.com, verkocht waarbij een deel van
de winst voor de school was en maar liefst € 500,- van de winst is gedoneerd aan stichting Sintvoorieder1.

De stichting Sintvoorieder1 zet zich in voor kinderen in gezinnen die het financieel minder breed hebben en die daardoor niet altijd kunnen genieten van een fijne sinterklaasviering. Dankzij de donatie van De Grondtoon kan de stichting weer een aantal kinderen blij maken met een mooie sinterklaasviering.

Om de verkoop door leerlingen te stimuleren, heeft de activiteitencommissie bonnen van Intertoys ingezet als prijzen voor de hoogste verkoop: € 10,- voor de eerste plaats, € 7,50 voor de tweede plaats en € 5,- voor de derde plaats. Dit gold zowel voor de boven- als onderbouw.

De activiteitencommissie van De Grondtoon is ontzettend blij met het succes van de verkoopactie en de bijdrage die ze kan leveren aan de stichting Sintvoorieder1. ,,We vinden het belangrijk om ons maatschappelijk steentje bij te dragen en zijn dan ook trots dat we op deze manier een verschil kunnen maken voor kinderen die het minder goed hebben.” Hierbij willen zij ook gelijk Bonneveld Aannemingsbedrijf bedanken voor de grote bestelling. ,,Mooi om te zien als een bedrijf ook op deze manier een steentje wil bijdragen.”

De verkoopactie van De Grondtoon is een mooi voorbeeld van hoe een kleine actie een groot verschil kan maken. Door de lekkernijen van DeBakkerij.com te verkopen en een deel van de winst te doneren aan een goed doel, hebben ze niet alleen hun klanten blij gemaakt, maar ook kinderen geholpen die het minder goed hebben.