Deel dit artikel op social platform

Vermiste en gevonden huisdieren

Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist

• Droppie, poes, Europese korthaar of huiskat, zwart met een iets bruine gloed over de vacht – draagt een roze halsbandje. Laatst gezien op Voorste Kamp.

• Pushi, poes, Europese korthaar of huiskat, zwart met een paar witte haren op de borst – slank en klein voor haar leeftijd. Laatst gezien op Scholekster.

Gevonden

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat, cypers grijs/zwart met een beetje bruin door de vacht – wit op de bles, neusbrug, snoet, bef, hals, borst, en op de buik tussen de achterpoten – aan de rechter voorpoot een witte sok, aan de linkervoorpoot een wit voetje – witte sokjes aan de achterpoten – een zwarte punt aan de staart. Gevonden op de Verlengde Oostsingel (Oostelijke Randweg).

• Overleden kat , Europese korthaar of huiskat, geheel zwart. Gevonden op de Beethovenlaan.

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat, donkerbruin/zwart, met een paar witte haren op de bef. Gevonden op de Groeneweg.

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat , wit met grijs/bruin- wit op de bef, borst, en de buik – grijs/bruin op de kop, oren, bij de ogen, en op de wangen – wat bruin op de schouders – de pootjes zijn wit/grijs/bruin – grijs met wat bruin over de rug en op de billen – een cypersgrijze staart. Gevonden op de Palingweg.

• Overleden kat, Europese korthaar of huiskat, zwart met rood gemêleerd. zwart met een rood streepje op de kop – een rood/bruine vlek boven het linkeroog – rood met wit op de kin, en de bef – verder op het lijf zwart met rood gemêleerd. Gevonden op de Amersfoortseweg.

Voor meer informatie:

Vera Bouwman

Amivedi Meldpunt Soest / Baarn

Tel: 088 – 0064675

soest@amivedi.com