Deel dit artikel op social platform

Vermiste en gevonden huisdieren

 

Amivedi registreert vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist

– Kat, Minos, kitten, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met een wit vlekje rechts op de bovenlip, wit op de hals, bef, en borst, en witte sokjes. Laatste gezien op de Plevier.

– Kat, Bob/Bobbie, kater, Brits korthaar grijs, geheel grijs met amber kleurige ogen. Laatst gezien op de Bloemkamp.

– Kat, Tommy, kater, Europese korthaar of huiskat, grijs met wit op de bles, snoet, hals, bef, borst, en buik, witte voetjes aan de voorpoten, witte sokken aan de achterpoten. Laatst gezien op de Savornin Lohmanstraat.

– Kat, Gijs, poes, Europese korthaar of huiskat, cypers grijs/zwart gestreept met een dunne witte streep over de neusbrug, wit op de bovenlip, (rechts meer wit dan links) wit op de bef, en witte voetjes. Laatst gezien op de Eemdijk.

Gevonden

– Vogel, papegaai, agapornis, rood met groen op de kop, en de keel, verder op het lijf groen. Gevonden op Op de Ree.

– Vogel, Pyrrhura, grijs/bruin op de kop, en rond de ogen, wat lichterbruin op de wangen, groen onder de snavel, crème/bruin/geel op de keel en borst, groen/rood op de buik, groen/blauw op de vleugels, rood aan de staart. Gevonden op de Feike Asmastraat.

– Kat, Europese korthaar of huiskat, cypers rood gestreept met een wit vlekje rechts op de bovenlip, wit op de hals, bef, en borst, en witte sokjes. Gevonden op de Plevier.

Voor meer informatie: Vera Bouwman, Amivedi Meldpunt Soest / Baarn, tel. 088 – 0064675 / soest@amivedi.com.